[URL=http://www.jeu-gratuit.net][IMG42X200=partner/jeugratuit.jpg][/URL] [URL=http://www.jeux-alternatifs.com/Lands-Of-Lords-jeu255_hit-parade_1_1.html][IMG66X200=partner/jeuxalternatifs.jpg][/URL]

Help Units Farmers and landworkers

Charcoal workers

Charcoal is usually produced by slow pyrolysis, the heating of wood in the absence of oxygen. The traditional method uses a clamp. This is essentially a pile of wooden logs leaning against a chimney (logs [URL=/help/unit/farmer:charcoal][…][/URL]

Co / Wi. Skills: Charcoal burning 5/lvl, Fire 3/lvl, Tree felling 2/lvl.

Farmers

A farmer (also called an agriculturer) is a person engaged in agriculture, raising living organisms for food or raw materials. [URL=/help/unit/farmer:farmer][…][/URL]

Co / Wi. Skills: Harvesting 5/lvl, Sowing 5/lvl, Poultry farming 4/lvl, Ploughing 3/lvl, Ripening 3/lvl, Fruit picking 3/lvl, Cattle breeding 2/lvl, Pig breeding 1/lvl.

Fruit growers

L'arboriculteur est le jardinier des vergers. Il entretient les arbres et récolte leurs fruits. [URL=/help/unit/farmer:fruit][…][/URL]

Wi / Ag. Skills: Fruit picking 5/lvl, Plantation 5/lvl, Viniculture 3/lvl, Gardening 2/lvl, Tree felling 2/lvl, Ploughing 1/lvl, Distillery 1/lvl.

Gardeners

Le terme jardinier désigne aussi bien ceux qui conçoivent et entretiennent des jardins d’agrément pour de riches propriétaires nobles ou bourgeois que ceux qui produisent des denrées (fruits et [URL=/help/unit/farmer:gardener][…][/URL]

Wi / Co / In. Skills: Gardening 5/lvl, Fruit picking 4/lvl, Plantation 2/lvl, Ploughing 1/lvl, Surveying 1/lvl.

Market gardeners

Le maraîcher est un paysan spécialisé dans la culture des légumes, des fruits rampants et de certaines fines herbes et fleurs à usage alimentaire, dans un potager. [URL=/help/unit/farmer:vgarden][…][/URL]

Wi / Co. Skills: Gardening 5/lvl, Fruit picking 3/lvl, Ploughing 2/lvl, Plantation 1/lvl.

Monks farmers

The monks farmers or peasant monks are specialized in agricultural work. They cultivate the land, raise cattle and provide the monastery with food. [URL=/help/unit/farmer:pmonk][…][/URL]

Wi / Co. Skills: Gardening 4/lvl, Harvesting 3/lvl, Sowing 3/lvl, Rice growing 3/lvl, Plantation 3/lvl, Poultry farming 3/lvl, Prayer 2/lvl, Ploughing 2/lvl, Fruit picking 2/lvl, Drawing 1/lvl, Viniculture 1/lvl, Beekeeping 1/lvl, Cattle breeding 1/lvl, Herding 1/lvl, Milling 1/lvl, Baking 1/lvl, Tree felling 1/lvl, Fire 1/lvl.

Peasant soldiers

Quand sonne le tocsin et qu'il faut courir se réfugier au château, on sait que ce que l'on laisse derrière soi sera pillé ou réduit en cendres. C'est pourquoi, en situation critique, certains seigneurs [URL=/help/unit/farmer:psoldier][…][/URL]

St / Co. Skills: Harvesting 4/lvl, Sowing 3/lvl, Ploughing 3/lvl, Melee combat 3/lvl, Looting 2/lvl, Hast weapons 1/lvl, Intimidation 1/lvl.

Ploughmen

Un laboureur désigne un paysan qui possède un attelage de chevaux ou de bœufs et une charrue. Les laboureurs sont considérés comme des notables des campagnes et comme l'élite de la paysannerie. [URL=/help/unit/farmer:plgman][…][/URL]

Co / St. Skills: Ploughing 5/lvl, Cattle breeding 2/lvl, Horse training 2/lvl.

Rice farmers

La culture du riz est une activité qui demande un savoir-faire particulier et beaucoup de labeur. Le riziculteur entretient les rizières et récolte la précieuse céréale. [URL=/help/unit/farmer:rfarmer][…][/URL]

Co / Wi. Skills: Rice growing 5/lvl, Ploughing 4/lvl, Plantation 3/lvl.